Onze diensten

Om uw #1 partner te zijn voor cybersecurity hebben wij een uitgebreid diensten aanbod. Scroll snel naar onder om meer te weten te komen!

De diensten

 Onze diensten zijn opgesteld zodat deze op een transparante manier kunnen samen werken met alle soorten omgevingen. Niet alleen zorgen wij dat u weer rustig kunt slapen ‘s nachts, maar ook dat uw IT-afdeling weer de nodige ademruimte krijgt om zich te concentreren op hun core dienstverlening! 

Daarnaast zijn al onze diensten te verkijgen als “Security as a Service”.

Hierbij ontvang je een maandelijkse factuur met een vast bedrag voor alle kosten. Lekker transparant dus!

 

Managed security diensten

De zorg rondom databeveiliging vereist een continu aanpassingsvermogen aan het snel veranderende IT-security landschap. Data veilig en compliant houden is een daardoor flinke uitdaging geworden!

 Kies je ervoor om IT-security in eigen beheer te houden en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste bedreigingen? Ben je overtuigd dat altijd de juiste mensen aanwezig zijn om betrouwbare beveiliging te waarborgen? Ben jij helemaal  “in control” over je databeveiliging?

Wat als je je totaal kunt laten ontzorgen op het gebied van IT-security? 

Managed Security Services biedt zichtbaarheid en controle over je data, waar deze data zich ook bevindt. Daarnaast houden wij klant omgevingen 24/7 in de gaten in ons Security Operations Center (SOC).

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan om te zien of wij iets voor jou kunnen betekenen!

 

 

Kom meer te weten over onze Security Operations

Verkrijg meer informatie over onze security operations!

Security Audits

Een security audit is de perfecte start om jouw IT-omgeving te beveiligen. Zo ben je meteen op de hoogte van de zwaktes binnen jouw omgeving.

Tijdens onze audits komen wij 1 of meerdere dagen ter plaatsen om uw omgeving in kaart te brengen. Hierbij kunnen wij perfect samenwerken met de huidige IT-partners, leverancers en IT-afdeling.

Een regelmatige audit zorgt ervoor dat je inzicht krijgt en blijft behouden in de status van jouw IT-beveiliging. 

Indien je managed diensten bij ons afneemt, zijn deze overigens geheel gratis en onderdeel van onze dienstverlening!

Ook zijn wij dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Onze audits kunnen wij dus gesubsidieerd aanbieden. Tot wel 30% subsidie!

Security Consultancy

Informatieveiligheid is meer dan ooit een dringend beleidsvraagstuk. Niet alleen de IT-afdeling kent hier verantwoordelijkheden, de verantwoordelijkheid voor efficiënte informatiebeveiliging is in de loop der jaren steeds meer richting bestuurder komen te liggen.

Maas Consultancy helpt organisaties bij het inrichten en optuigen van het IT-securitybeleid met behulp van verschillende frameworks zoals; NIST, Zero Trust & CIS.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van Microsoft omgevingen en beveiliging. Zo hebben zij niet alleen een Microsoft Security partner status, maar ook de nodige certificeringen om onze kennis te onderbouwen. Office 365 ATP, Windows Defender ATP, Azure Sentinel, Privileged Identity Management, Azure information Protection, Intune en nog vele meer, hebben dan ook geen geheimen voor ons!

 

Hulp bij een Security Incident

Is er een poging tot, vermoeden van, of vindt er momentmeel een cyber aanval plaats? Werk dan doelgericht om de oorzaak te vinden en te dichten. Zo verklein je de impact van het incident en zorg je dat je snel weer operationeel bent. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan staat Maas Consultancy klaar om je te helpen met de juiste expertise en aanpak. Bij een incident kun je ons 24/7 bereiken op ons noodnummer!

Onze aanpak is erop gericht om de oorzaak snel te vinden en te dichten. Als eerste stap zullen we, in samenwerking met jou, het incident beoordelen, categoriseren en prioriteren. Vervolgens bepalen we de risico’s en werken we de aanpak uit om het incident op te lossen. Vervolgens kunnen we samen (eventueel op locatie) het incident oplossen.

 

Compliance Management

Bijna elke organisatie is onderworpen aan ten minste één set beveiligings- of privacyregels… en soms meer. Voor de meeste organisaties is het naleven van deze regels vervelend, verwarrend en ronduit frustrerend.

Vandaar dat wij Compliancy-as-a-service aanbieden om organisaties te ontlasten op deze vraag stukken!

Contact

U kunt ons bereiken via de volgende methodes:

Hogerstraat 12, 3460, Molenbeersel, België

+32 476 96 63 55

info@maasconsultancy.be

Bericht achterlaten